Alone Emo
ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF Ds

Ben forumun robot modaretörü olarak senin üye olmana yardımcı olacağım..Aksi takdirde siteden pek fazla yararlanamazsın...
''Kayıt ol'' butonuna basman ve bize 2 dakikanı ayırman senin yetkinforum yarısmasının 2. Aloneemo ailesine katılmanı sağlayacak...
Alone Emo
ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF Ds

Ben forumun robot modaretörü olarak senin üye olmana yardımcı olacağım..Aksi takdirde siteden pek fazla yararlanamazsın...
''Kayıt ol'' butonuna basman ve bize 2 dakikanı ayırman senin yetkinforum yarısmasının 2. Aloneemo ailesine katılmanı sağlayacak...
Alone Emo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alone Emo

Emo nedir-emo resimleri-emo avatarları-emo videoları-gothic nedir-gothic resimleri-gothic avatarları-gothic videoları-rock nedir-rock resimleri-rock avatarları-rock videoları-punk resimleri-punk avatarları-punk videoları ....!

AnasayfaAnasayfa  GİRİŞGİRİŞ  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF

2 posters
YazarMesaj
Junior
Üye
Üye
Junior

Erkek
İş/Hobiler : Öğrenci / Motosiklet
Lakap : Junior
Durum : ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF Artiz10
Tarz : ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF Rock10
Paylaşım gücü :
ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF Left_bar_bleue100 / 100100 / 100ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF Right_bar_bleue

Puanlar : 85

Ziyaretçi defteri
Ziyaretci Defteri: 49

ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF Empty
MesajKonu: ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF   ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF Icon_minitimeÇarş. Mart 04, 2009 12:04 pm

ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF

ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF 8

ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF

Arsenal, Arda için bir kez daha Galatasaray'ın kapısını çaldı. İngiliz kubünün teklifi: 15 milyon sterlin (33 milyon YTL) ve Arda'yı satacakları zaman alacakları bonservis ücretinin yüzde 30'u.

Galatasaray'ın genç futbolcusu Arda Turan, Avrupa'nın dev kulüplerini peşinden koşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Turkcell Süper Lig' de gösterdiği üstün performansın ardından başta Tottenham Hotspur olmak üzere birçok ünlü takımdan teklif alan yıldız oyuncu, EURO 2008'de yıldızını iyice parlatmıştı. Kendisine yönelik tüm ilgiye rağmen sarı-kırmızılı takımda kalmayı tercih eden Arda'nın bu davranışı, kulüp tarafından aldığı yıllık ücrete yapılan zamla ödüllendirilmişti. Ancak 2 ay önce de genç oyuncu için Galatasaray'ın kapısını çalan İngiltere'nin Arsenal kulübü Arda'dan vazgeçmediğini gösterdi ve bir kez daha Cimbom'la masaya oturmak için menajerler aracılığıyla haber gönderdi.

MİKTAR DAHA DA YÜKSELEBİLİR

Ara transferde genç yıldızı kadrosuna katmak isteyen Arsenal, araya menajerleri sokarak Galatasaray'a, "Arda'nın transferi için 15 milyon sterlin bonservis ücretini gözden çıkardık. Ocak'ta bu işi bitirelim" mesajını yolladı. İngiliz kulübünün teklifi, yaklaşık 33 milyon YTL'ye denk gelen bonservis parasından ibaret değil. Arsenal, Arda'yı satacağı zaman kazanacağı paranın yüzde 30'unu da Galatasaray'a verecek. Sarı-kırmızılılara Ocak'a kadar düşünme süresi veren Arsenal'in, teklifte bir miktar daha artırım yapabileceği öğrenilirken, Galatasaray'ın cevabı ise merak konusu.
http://www.fantv.bg/
keDiC'q
Mod
Mod
keDiC'q

Kadın
İş/Hobiler : ÖğRenci
Lakap : keDi ..
Durum : ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF Utanc10
Tarz : ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF Emo10
Paylaşım gücü :
ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF Left_bar_bleue100 / 100100 / 100ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF Right_bar_bleue

Puanlar : 0

Ziyaretçi defteri

MesajKonu: Geri: ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF   ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF Icon_minitimeÇarş. Mart 04, 2009 3:27 pm

Arda'm qiTmêz biZi bıRkmz ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF 443336
http://aloneemo.benimforum.org
Junior
Üye
Üye
Junior

Erkek
İş/Hobiler : Öğrenci / Motosiklet
Lakap : Junior
Durum : ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF Artiz10
Tarz : ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF Rock10
Paylaşım gücü :

Puanlar : 85

Ziyaretçi defteri

MesajKonu: Geri: ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF   ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF Icon_minitimeÇarş. Mart 04, 2009 3:37 pm

ama daha güçlü klübe gitmezssee kendini geliştiremez ben de istemiyom ama ben olsaydım kendi geleceğim için giderdim kendimi geliştirirdim sonra tekrar geri GS ye transfer olurdum bu durum da Gs de güçlenir ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF 400590
http://www.fantv.bg/

ARDA İÇİN MÜTHİŞ TEKLİF
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Msn için Emo Avatarlar
» Senin için ..
» üsTeki Üye için Ne YaParDın*?*
» zayıF kaLmk için öneriLer
» aLtaki üye senin için istediğini yapar mı?