+MaCa_KıZı_+ Mod
Mesaj Sayısı : 358 Yaş : 34 Nerden : Samsun İş/Hobiler : Yüzmek,qezmek.. Lakap : Asq_Meleqi Durum : Tarz : Paylaşım gücü : Puanlar : 14 Kayıt tarihi : 13/02/09
Ziyaretçi defteri Ziyaretci Defteri: 49
| Konu: Yokluqundaki varlıqım...... Paz Mart 08, 2009 8:23 pm | |
| Yokluğunda yaşıorum seni.. Yokluğunla tutunuyorum yaşama.. Yokluğun karşılık veriyor aşkıma , sen wermesende.. Yokluğunda mutluyum ben ,bari bırak da böyle mutlu olayım.. Sensizlik acıtmıor artık canımı ben öğrendim artık senin yokluğunda mutlu olmayı.. Ben senin yokluğunda mutluyum umarım yokluğundaki bu varlığım seni mutsuz etmez.. Hayatta hiç kimsenin varlığımı hissetmedim.. Yokluklarla mutlu olmaya alışkınım ben.. O yüzden senden çok şey beklemiyorum hayat we Sana teşekkür ediorum , yokluklarla mutlu olmayı öğrettiğin için.. we Bana bu kadar değer verdiğin(!) için.. Tek isTeğim yoklukların ortasında yok olmak ! Bana bütün kötülükleri yapan sen , bu iyiliği yapar mısun hayat ? Kendi warlığını istemeyen fakat başkasının yokluğunda war olmaya çalışan birisiyim ben.. Ne acı.. İnsanın kendinden waz qeçip başkasının yokluğuna bile razı olması.. Kimse anlayamaz bunu Herkes tarafından terkedilmek.. Yokmuşum qißi dawranmalarından bıktım artık ! Sevgisiz , terkedilmiş , yitik bir hayat bıraktılar ellerime Yapayalnız , kimsesiz bir hayat.. işTe ßen ßu kadar yokluğun arasında war olma sawaşı veriyorum ! | |
|