+MaCa_KıZı_+ Mod
Mesaj Sayısı : 358 Yaş : 34 Nerden : Samsun İş/Hobiler : Yüzmek,qezmek.. Lakap : Asq_Meleqi Durum : Tarz : Paylaşım gücü : Puanlar : 14 Kayıt tarihi : 13/02/09
Ziyaretçi defteri Ziyaretci Defteri: 49
| Konu: Bir Genç Kızın Yası:( Paz Mart 08, 2009 5:13 pm | |
| Ezildi umutlarım ecelin altında Oysa ne vardı Denk gelseydi ömrün ömrüme Ya bunca yaşanmışlık Ya beraber yaşanacak yıllar, Ben çoktan razıydım Seninle her şeye yar . Uçup gittin kayan yıldızlara takılıp Göçüp gittin, beni var saymayıp Hayata el ettin, beni yalnız bırakıp Kırıldım sana yar… Ama küsemem o bakışların halaaa aklımda Düşümde rüyamda sen varsın yar… …………………………….. Tanrının ısmarladığı zamanda Bir durakta rastladım sana yar Bir kıvılcım attın İçimde kor kor ateşler yaktın yar . Toy bir fidandım Ben ilk seninle gözlerimi açtım İstanbul’u seninle sevdim yar Beraber gezdik tozlu sokaklarda Beraber bindik feribota Şu köşe başında, bir köfteci dükkânında Seninle beraber doyduk yar . Martılara ekmek atarken, merhametini İnsanlara bakarken yüzündeki, şefkati Gözlerime dalarken, sevginin Hayranı oldum Sana her gün bin kere âşık oldum yar . Sen gittin gideli Gönlümde şarkılar sustu Acın kalbimde kudurdu durdu Yokluğun her gün boğazımda ilmek oldu Boğulup boğulup öldüm Sensizlik inan ki çok zor yar .
İçimde fırtınalar dinmez Gözyaşlarımı silmeye mendiller yetmez Bu aşk böyle bitemez, oralarda nasılsın yar …………………………….. Bak, bugünde indim yine boğaza Her zamanki saatte Aynı yerden Uzun uzun baktım İstanbul’a
. Derdimi anlattım denize, gözyaşlarını vurdu sahile Elimi açtım gökyüzüne, oda ağladı yağmur oldu düştü yeryüzüne Herkes şahit bu acının büyüklüğüne Fermanım yazılsın yar bende öleyim Geleyim dizlerinin dibine
| |
|