┼ Katié ┼ Özel Üye
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 33 Nerden : istanbuL İş/Hobiler : sanane (: Lakap : japon Durum : Tarz : Paylaşım gücü : Puanlar : 3 Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: nickLerr (: Cuma Şub. 13, 2009 5:52 pm | |
| Sen ßir Cam KırığıSın KaLbime GömüLü IlerLiyorsun Yavaş Yavaş KanataRak . . . .. .. .. ... ... .. .Bu kez gerçekten dibine vurduk aşkın... Yaşasın acı...Ne var eLimde kaLan,Bu dünya büyük bir YaLan...Her çağırdığında ayağına gelmez mutlulukSessizsessiz sindireceksin.Ya da geçip hayatın önüne;Yüzüneyüzüne indireceksin...[/B] K a t i L o L u r m u b i r i n s a n i ç i n d é k i n i ö L d ü r ü r s é ?Ne kadar da safmışız Masallar hep yalanmış Şu kırmızı başlıklı kız... En az kurt kadar varmış.... Rapunzel zamanındaGöηüL ιηfιLαк нαLιηdє şιмdιαуяıLıк Fıятıηαѕı вσğαzıмα кαçαη… Darmadağan sabahLarın sahiLinde YıkıLmış evler deprem sonrası içimde bir çığLık! Kirpiksiz gözler uykuya varmaz-varıLacak yerLer oLmaLı? Rehin bırakıLmış şah damarımdan kanım aksınki Adım intihar kaLsın sende!HIrpaLanmI$ Bu yüRek. . . ArtIk MecaLİ kaLmamI$. .. . ... bi sen sağlam kaldın içimde... bi sen sağlam yüreğimde... ve gittin....
sevgiLi sıfatının da ötesinde bir yerLerdesin. Bünyemde barınan tek gerçeksin. Kısa ve öz. herşeyimsin...O kadar benimsemişim ki seni varLıgımızı o kadar bir tutmuşum ki sensiz yaşamam oLanaksız. Kurdugum cümLeLer yetersiz. Sanki bir ömür boyu buradaymışsın qibibaşı ve sonu beLirsiz gibi dipsiz bir kuyu gibi.. Sonumuz yok bizim...Hiçbir şey eskisi gibi olmuyor artık Delice esiyor kavak yelleri... Çocukluk elden yitip gidiyor artık Çocukluk uzaklarda kaybolan bir gemi Cesaret aşk kaygı derken Bir sancı kapladı tüm gövdemi Oysa biz daha dün hipotenüsü çözememiştik Nerden çıktı bu havuz problemi ?Ne sanıyosun sen hayatı pembe bi eLbise mi ? Bıkmadın mı etrafa Pembe gözLükLerLe bakmaktan Ya da poLyannacıLık oynamaktan? Geçmio işte acıLar Kaç kez anLatıcam sana Bu işLer internet bağLantına benzer Bi koparsa kaLırsın ortada Ne o küçük hanım niçin bu yaşLar?Anla artık!Sözler var ama satırlar yetersizDüşünceler var ama sayfalar yetersiz.Duygular var ama mısralar yetersiz. Anla artık biliyorum bir sen var bir de ben..
Seni düşünmek güzel şey ümitli şey dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey. Fakat artık ümit yetmiyor bana ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum...[/QUOTE] | |
|
Rydo Süper Admin
Mesaj Sayısı : 431 Yaş : 34 Nerden : Bursa İş/Hobiler : öğrenci Lakap : Rldo Durum : Tarz : Paylaşım gücü : Puanlar : 14 Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Geri: nickLerr (: Cuma Şub. 13, 2009 6:23 pm | |
| | |
|
+MaCa_KıZı_+ Mod
Mesaj Sayısı : 358 Yaş : 34 Nerden : Samsun İş/Hobiler : Yüzmek,qezmek.. Lakap : Asq_Meleqi Durum : Tarz : Paylaşım gücü : Puanlar : 14 Kayıt tarihi : 13/02/09
Ziyaretçi defteri Ziyaretci Defteri: 49
| Konu: Geri: nickLerr (: Paz Şub. 15, 2009 3:19 pm | |
| Süperler duyqum emeqine saqlıık:) | |
|
MeTaLDeLiSi Süper Admin
Mesaj Sayısı : 223 Yaş : 31 Nerden : İzMiR İş/Hobiler : ÖğreNci-pff.. Sanane! Lakap : Beko Durum : Tarz : Paylaşım gücü : Puanlar : 103 Kayıt tarihi : 12/02/09
Ziyaretçi defteri Ziyaretci Defteri: 49
| Konu: Geri: nickLerr (: Paz Şub. 15, 2009 3:24 pm | |
| VoVv.. paylasım icin saol ! | |
|