[+FLora+] Prenses admin
Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 30 Nerden : baLıkésir İş/Hobiler : öqRenCi - Tv- mSn- müsiK Vs Lakap : böörtLéniCé Durum : Tarz : Paylaşım gücü : Puanlar : 130 Kayıt tarihi : 12/02/09
| Konu: NiCk Ve imZaLaR . Cuma Şub. 13, 2009 3:20 pm | |
| Kaybettik seveRken YoruLduk denerken ! Bana sabırLar diLerdin sen pes ettin Benden erken.. YanLışım boşa dayanmışım Sanmışım boşainanmışım ..Bana senden daha cok yalanlarin kaldi..!
koLay gelir git demek !gitmeler ancak sana yakisir .. Sonra duruyorum Sonra susuyorum Kilit vuruyorum dilime " Yan! " diyorum içime!" Sadece sen yan! " Ve " Dayan! " diyorum gönlüme! " Herkes mutlu olsun! Sen dayan!"
OqLum Sana Gaz veRDik Die Uçmu$sun Sen Baya xD
Senden neFret ediyoRum SuRatına tüKürmek isTiyorum (!) Ama SonRa Beni iLqiLendirmediğini faRk ediyoRum !éLdén dü$mé sévqiLér diiL ßnm istediqim ya kaLßnn Sahibi oLym ya da hçßşyn KaLßn ßnm diiLsé ztn anLamı yhq Hçbşyn [ .]
sende git sahte sevgilerine ama sakin geri dönme !
SiL baştan yapamasamda üstünü karaLayabiLirim..
[b] Pembe gözLükLerimi taktım aRtık üzüLmicem
oysaki çok istemiştim kalbimin sahibi olmanı anladımki senin o taş kalbin hiç sevmeyecek hiç istemeyecek beni bende yokum artık sende, eğer buysa istediğin ..
| |
|
keDiC'q Mod
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 31 Nerden : KocaeLi İş/Hobiler : ÖğRenci Lakap : keDi .. Durum : Tarz : Paylaşım gücü : Puanlar : 0 Kayıt tarihi : 13/02/09
Ziyaretçi defteri Ziyaretci Defteri: 49
| |
[+FLora+] Prenses admin
Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 30 Nerden : baLıkésir İş/Hobiler : öqRenCi - Tv- mSn- müsiK Vs Lakap : böörtLéniCé Durum : Tarz : Paylaşım gücü : Puanlar : 130 Kayıt tarihi : 12/02/09
| Konu: Geri: NiCk Ve imZaLaR . Cuma Şub. 13, 2009 5:20 pm | |
| | |
|
Rydo Süper Admin
Mesaj Sayısı : 431 Yaş : 34 Nerden : Bursa İş/Hobiler : öğrenci Lakap : Rldo Durum : Tarz : Paylaşım gücü : Puanlar : 14 Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Geri: NiCk Ve imZaLaR . Cuma Şub. 13, 2009 5:43 pm | |
| Saol paylaşm için süperler | |
|
┼ Katié ┼ Özel Üye
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 33 Nerden : istanbuL İş/Hobiler : sanane (: Lakap : japon Durum : Tarz : Paylaşım gücü : Puanlar : 3 Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Geri: NiCk Ve imZaLaR . Cuma Şub. 13, 2009 5:50 pm | |
| [b] Fareeeeeeeeeeemm çok güseler saol | |
|
[+FLora+] Prenses admin
| Konu: Geri: NiCk Ve imZaLaR . C.tesi Şub. 14, 2009 9:56 am | |
| bşy deeL enişte saoL abLam bnm | |
|
~oFeLya~ Süper Modaretör
Mesaj Sayısı : 107 Yaş : 30 Nerden : ßLıksR İş/Hobiler : Y.o.K Lakap : SharPin* Durum : Tarz : Paylaşım gücü : Puanlar : 31 Kayıt tarihi : 12/02/09
| |
XxMiniq_ToshbaaxX Özel Üye
Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 30 Nerden : GeLcen Mi. xP İş/Hobiler : Öğrenciym x/ Lakap : Miniq toshbaa Durum : Tarz : Paylaşım gücü : Puanlar : 1 Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Geri: NiCk Ve imZaLaR . Çarş. Şub. 18, 2009 6:25 pm | |
| Güzeller P.icin tesekkrler (: | |
|