SiLenT-Scræm Üye
Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 34 Nerden : Heryerden xD İş/Hobiler : Bütün ıvır zıvır abur cubur ne varsa xD Lakap : Eronimo xD (cidden böyle xD) Durum : Tarz : Paylaşım gücü : Puanlar : 0 Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Ardımdan Kalan Son Satırlar x( Çarş. Şub. 18, 2009 12:27 pm | |
| Söyle daha benden ne istiyorsun Gözlerimi oydun etrafımda çevirdigin oyunların üstünü örtmek için Hislerimi çürüttün sadece sana baglı bir kukla olabilmem için İçimdeki melegi şeytana sattın geride bende yorgun bir beden Aglaya aglaya kendini paramparça eden bir kalp bıraktın
Söyle daha benden ne istiyorsun Senin için herşeyi yaparım dedigimde benden nefesimi çaldın Rüyalarımda bile benim azrailim oldun canımı aldın Gökyüzünde yol alırken kanatlarımı attıgım çıglıklar içinde kopartan Sanki bundan büyük bir keyif alıyormuşçasına bir ifadeyle duran Bu insan sen degil miydin söyle bana
Söyle daha benden ne istiyorsun Hayata tutunmaya çalıştım sen o tutunan ellerimi kopardın Fare gibi ömrümü canlı canlı,yavaş yavaş kemirdin yiyip bitirdin Benim içimde beni ben yapabilcek herşeyi yaktın,yıktın yokettin
Söyle daha benden başka ne alabilirsin Artık wampirlerin arasında sıkışıp kalmış imdat çıglıkları atan kanatsız melegim Kor ateşin içinde cayır cayır yanan duyguları sökülmüş yapayalnız biriyim Avcının onu gelip parçalamasını bekleyen kanadı kırık gözlerinden kanlar boşalan bir av gibiyim
Söyle benden başka yapılabilecek ne bıraktın Söyle bana daha başka neler yapıcaksın Söyle ne zaman bu işkenceleri bırakcaksın Beni ölümün soguk rüzgarına savuracaksın Söyle artık söyle
Artık benim için bundan sonrası yok Aslında yaşamamın hiçbir anlamı yok Sen istesen de istemesen de bundan sonra Beni bekleyen sonsuzluk uykusunda bir hayat var Gidiyorum yavaş yavaş,sessiz ve derinden Benden sadece bu söz kalır bir son hatıra Hoşçakal
Bu da diger yazım :) | |
|