SiLenT-Scræm Üye
Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 34 Nerden : Heryerden xD İş/Hobiler : Bütün ıvır zıvır abur cubur ne varsa xD Lakap : Eronimo xD (cidden böyle xD) Durum : Tarz : Paylaşım gücü : Puanlar : 0 Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Yalnızlığımı örttüğüm yalnız bedenler de terk etti beni.. Çarş. Şub. 18, 2009 12:23 pm | |
| Ellerimi başımın arkasında birleştirip yalnızlığıma ağladığım gecelerden birindeyim gene..Sessizlik ve sonsuzluk..Karanlıkta sonsuzluğu dha ulaşılmaz kılan yıldızlar var elimin üstünde..Dokunabildiğim beklide dokunmak istediğim tek varlık onlar..Beni bu yolsuz ve ruhsuz insanların arasından bni anlamak içn çekip alan tek varlık onlar..Artık aranızda benliğimi kaybetmekten,en saf düşüncelerimn sömürülmesinden bıktım..Gözlerim artık gözyaşlarıma yol göstermekten başka bir şey yapamaz oldu..Rahat bırakın beni artık..Yaşamak istediğim duygularda sizden bi parça bile yok..Bu hayat sizsiz hayat benim içn..Şimdi gidin artık sonsuza kadar..Bari yalnızlığımı nefret etmeden bi damla gözyaşı dökmeden,ölüm arzulaman yaşayabiliyim..
Yalnızlığımı örttüğüm yalnız bedenler de terk etti beni.. | |
|