SiLenT-Scræm Üye
Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 34 Nerden : Heryerden xD İş/Hobiler : Bütün ıvır zıvır abur cubur ne varsa xD Lakap : Eronimo xD (cidden böyle xD) Durum : Tarz : Paylaşım gücü : Puanlar : 0 Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Siyah Bir Yıldızım Gökyüzünde Çarş. Şub. 18, 2009 12:16 pm | |
| Siyah bir yıldızım gökyüzünde, İlk bakışta görülmem arayınca da bulamaz kimse beni Siyahlığım o kadar koyu, o kadar güçlü ki ; Yaklaşanlar yavaş yavaş matlaşır, yaklaştıkçada sönerler Aslında ben geceleri üstünüze çöken karanlığın kendisiyim Bazen yetinmem; Ay olur kapatırım güneşinizi beş on dakikalığına da olsa Hiç uyumam, Aydınlık sandığınızda bile varım ben Güneş doğduğunda; Kendi menfaatinden başka bir şey düşünmeyen, Yobazlığa dibine kadar batmış, Ya da kibir denilen hasta duyguyla boyanmış, Sahtekar yüzlerini birtek aynada kendilerine gösteren, Ahlak muhakemesini sadece ağızlarıyla yapan Ve en zevklisi Düşündüğünü sanıp kendini kandıran Örümcek kafalarda sürdürürüm karanlığımı Gerçekte Güneş sadece pencereye doğar Yani bu zavallılar izin vermezler en büyük düşmanıma Kafataslarından girip düşüncelerine doğsun diye Dünya yokken de vardım, dünya kalmadığında da olacağım Tek değişen benim karanlığımın güçlenmesidir günden güne Ve öyle bir gün gelecek ki Doğacak güneş bile içinde beni hissedecek önce Sonra bir anda kararıp kurtaracak insanların düzgün kalanlarını umud etmekten Ve çocukları; yatmadan önce "bana güneşi anlatsana" diyecek babalarına Şairler; "bana güneşin resmini çizebilir misin? Anlatabilir misin dünyaya aydınlığı?" diye seslenecek Işığın rengini hatırlamaya çalışan çaresiz ressamlar | |
|